15 Kedai Chinese Food Near University Malaya

Hey korang, ni ada satu artikel yang korang wajib baca! Kalau korang penat lepas belajar kat Universiti Malaya dan lapar tahap gaban, aku ada suggest 15 tempat makan China yang jadi pilihan terbaik dalam kawasan tu. Mesti korang dah tak sabar nak tahu apa je makanan sedap yang ada kan? Jom kita explore sama-sama tempat-tempat menarik untuk makan yang bukan sahaja murah, tetapi juga mempunyai hidangan mengancam yang pasti buat korang berbalik lagi. Dah tentu korang takkan menyesal singgah kat salah satu tempat ni sebab semua makanan, oh lalala, sungguh membuat selera! So, apa tunggu lagi? Mari kita ramai-ramai pergi Bangkok di Malaysia!

Chinese Food Near University Malaya

“Kepuasan lidah tak perlu jauh! Terjah senarai 15 makanan Cina berdekatan Universiti Malaya yang sedap tak terhingga!”

1. Hong Kong Alley Kitchen

Hong Kong Alley Kitchen adalah restoran terbaik untuk makanan Cantonese di bandar ini. Suasana yang menyeronokkan membuat saya berasa seperti berada di tanah air saya, Hong Kong. Makanannya sangat sedap, berbeza daripada kebanyakan restoran Cina di Florida yang cenderung menggunakan terlalu banyak minyak.

Menu wajib dicuba:
1. Krim Udang Walnut
2. Mi Goreng Seafood
3. Bebek Peking

Pemilik restoran dan pelayan sangat baik hati. Mereka memainkan lagu ulang tahun Cantonese sempena hari jadi saya. Tempat yang sangat bagus untuk berkumpul bersama keluarga! Tempat yang hebat untuk makan Arroz chino venezolano. Roti yang enak. Nasi goreng dari rumah sangat sedap. Chop suey daging lembu enak. Nestea dari Venezuela yang menakjubkan. Pelayanan yang luar biasa. Harganya murah tetapi berkualiti tinggi. Saya mengambil bungkusan makanan dari tempat ini kerana restoran Cina kami yang biasa ditutup. Kami memilih hidangan biasa seperti Ayam Manis Asam dan nasi goreng kerana sukar untuk memilih yang lain. Kami fikir kami sudah ke tempat terbaik selama bertahun-tahun. Kami tersalah.

Segera setelah saya masuk, saya melihat tempat itu penuh sesak. Tanda yang baik. Terletak di antara pasaraya Asia dan Bravo, restoran kecil ini dikelilingi dengan banyak meja dan cahaya terang. Saya disambut oleh lelaki yang sangat baik hati yang menunjukkan saya ke meja yang menempatkan makanan kami, sudah dikemas dan siap untuk dibawa pulang. Dia menasihatkan saya untuk menghubungi dan membuat pesanan secara langsung kerana aplikasi pihak ketiga yang mereka gunakan mengenakan lebih. Kemudian dia memberitahu saya untuk menunggu agar mereka dapat memberikan sesuatu secara percuma kepada kami. Selepas beberapa minit, seorang wanita keluar dengan bekas kecil roti. Saya berterima kasih kepada mereka dan meninggalkan tempat tersebut.

Di rumah, perkara pertama yang saya makan adalah sekeping roti. Ia sangat besar dan lembut. Rasanya seperti membuat sendiri? Kemudian saya membuka Ayam Manis Asam saya. Ia kelihatan berbeza dari biasanya. Terdapat bawang dan lada yang dihiasi ketika restoran mengemasnya dan ia agak berwarna lebih terang. Saya membuka sosnya, agak lebih cair daripada yang biasanya saya dapatkan. Saya merasakannya dan wow. Ini bukanlah sirap manis yang kebanyakan tempat berikan kepada anda. Ini adalah asli dan benar-benar sedap.

Ayamnya segar dan kelihatan seperti potongan ayam yang digoreng dengan tangan. Ia mempunyai rasa lada hijau dan bawang dari sayuran yang dikemas bersamanya. Saya boleh minum sos yang diberikan. Nasi goreng babi dikelilingi dengan sayuran dan percuma kecambah dan ia tidak berasa seperti makanan yang tiada rasa. Anda dapat merasai segalanya di dalamnya. Isteri saya tidak henti-henti memuji ayam bijan yang sedap. Kami makan kali kedua.

Ini adalah makanan Cina terbaik yang pernah saya makan dalam hidup saya. Saya memberitahu semua orang yang saya kenal bahawa jika mereka tidak ke tempat ini, mereka akan kehilangan beberapa makanan yang paling lazat yang pernah mereka nikmati. Tempat ini benar-benar sebuah permata dan kami pasti akan kembali untuk mencuba segala yang lain.

Hong Kong Alley Kitchen
  • Alamat:10663 E Colonial Dr, Orlando, FL 32817
  • Waktu Operasi:Isnin: 11:00 Pagi – 8:30 Petang, Selasa: Tutup, Rabu-Khamis: 11:00 Pagi – 8:30 Petang, Jumaat-Sabtu: 11:00 Pagi – 9:00 Petang, Ahad: 11:00 Pagi – 8:30 Petang
  • Nombor Telefon:+14079690886

2. He Sheng

He Sheng adalah restoran gaya Cina gaya New York yang cepat, panas, beraroma, dan murah. Menu yang wajib dicoba termasuk ayam General Tso dengan brokoli, nasi goreng babi, sup telur, minyak pedas, dan lumpia. Semua masakan di sini sangat enak. Boleh juga meminta bawang hijau untuk sup telur, dan mereka tidak mengenakan biaya tambahan. Pasti akan kembali ke sini! Mengingat betapa saya menikmati makanan ini, foto ini pasti memberi kesan yang jelas! Haha! Ini adalah pertama kalinya saya mencoba He Sheng dan saya tidak kecewa. Ayam General Tso sangat lezat, dan makanan saya disajikan sangat panas, yang saya sangat hargai. Lumpia juga sangat enak, padahal biasanya saya tidak suka lumpia. Saya pasti akan kembali ke He Sheng. Bagi saya yang berasal dari New York dan Philadelphia, makanan di sini adalah yang terbaik setelah itu. Rasa yang enak dan porsi yang cukup besar, saya sangat merekomendasikannya.

Baca Juga  15 Kedai Chinese Food Kota Bharu
He Sheng
  • Alamat:7756 University Blvd Ste 105, Winter Park, FL 32792
  • Waktu Operasi:Isnin: Tutup, Selasa-Khamis: 11:00 Pagi – 9:00 Petang, Jumaat-Sabtu: 11:00 Pagi – 10:00 Petang, Ahad: 12:00 – 9:00 Petang
  • Nombor Telefon:+14076713578

3. Dim Sum Kitchen

Dim Sum Kitchen adalah sebuah restoran kecil dengan pilihan Dim Sum yang lengkap. Pelayanan sangat baik dan Dim Sum-nya benar-benar lezat dan autentik. Tempatnya bersih dan atmosfernya menyenangkan. Namun, tempat dan kapasitasnya terbatas, begitu juga dengan tempat parkir. Saya menyarankan datang di hari kerja karena mengalami kepadatan pada akhir pekan. Menu yang wajib dicoba antara lain: Sui Mai, Terong Goreng Isi, mie dengan saus khas rumah. Favorit istri saya adalah bola udang goreng. Anak-anak saya juga suka Dim Sum favorit mereka yaitu udang goreng. Saya berharap restoran ini juga menyediakan Dim Sum favorit saya lainnya: Jalapeno isi udang dan dumpling udang goreng. Kami pasti akan kembali ke tempat ini, bahkan mungkin sering. Dim Sum adalah salah satu makanan favorit keluarga kami. Kami senang ada salah satu di dekat kami, di Lakewood Ranch. Pelayanannya ramah dan memberi rekomendasi tentang hidangan yang paling populer. Makanannya segar dan panas ketika disajikan. Porsinya banyak. Saya pasti akan pergi ke sana lagi! Seperti namanya, Dim Sum adalah bintang dari restoran ini. Setiap makanan yang kami makan di sini selalu sangat baik. Kami berharap bisa mencoba banyak pilihan lainnya. Tempat duduk terkadang sempit pada saat sibuk, saat itulah mereka bahkan menempatkan alas di bar sehingga pastikan Anda mencatat nama Anda untuk mendaftar jika ramai. Meskipun begitu, stafnya efisien dan sangat ramah, serta makanannya layak untuk menunggu.

Dim Sum Kitchen
  • Alamat:11544 Palmbrush Trail, Bradenton, FL 34202
  • Waktu Operasi:Isnin: 11:00 Pagi – 2:30 Petang, Selasa: Tutup, Rabu-Khamis: 11:00 Pagi – 2:30 Petang, 5:00 – 8:30 Petang, Jumaat-Sabtu: 11:00 Pagi – 2:30 Petang, 5:00 – 9:00 Petang, Ahad: 11:00 Pagi – 2:30 Petang, 5:00 – 8:30 Petang
  • Nombor Telefon:+19412541589

4. Zitz Sum

Zitz Sum menyajikan hidangan-hidangan yang enak di sini! Jika anda berada di Coral Gables, tempat yang tersembunyi ini tidak boleh diabaikan! Ia merupakan percampuran antara Jepun dengan Itali melalui Thailand. Rasanya benar-benar lazat dan menggugah selera! Jika saya boleh memberikan satu bintang tambahan, saya akan melakukannya! Khidmat pelanggan sangat perhatian dan semua orang mahir dengan hidangan yang ada dalam menu ini. Anda mesti mencuba salah satu hidangan Zitz Sum ini! Hidangan dim sum yang tersembunyi ini sungguh enak di tengah-tengah Coral Gables!

Kami masuk tanpa rancangan pada suatu malam Jumaat dan mendapat tempat duduk di bar untuk menikmati hidangan dan minuman yang lazat. Semua koktail adalah berdasarkan sake dan dicipta dengan sangat baik oleh Humberto, juru minuman (yang gigih bekerja di belakang bar). Kami juga berpeluang menikmati sneak peek bagi koktail yang menarik pada bulan Disember.

Malam makan kami sangat enak! Tartar yang ada di sini memang terbaik dan saya akan mengambilnya lagi, begitu juga dengan kubis. Dim sumnya juga sedap dan sedikit berbeza, tetapi tartar yang hebat itu telah menetapkan piawai yang sangat tinggi sehingga dim sum rasanya tidak begitu menarik.

Secara keseluruhannya, saya akan kembali lagi dan terus mencuba hidangan-hidangan di menu ini. Saya tidak dapat berkata cukup banyak perkara baik tentang Zitz Sum!!! Semuanya sangat enak sehingga saya tidak sempat mengambil banyak gambar.

Pertama sekali, perkhidmatan kami sangat cemerlang. Mereka adalah orang-orang yang paling ramah, dari tuan rumah, pelayan-pelayan kami, sehingga pengurusan. Pasukan ini mempunyai kerja berpasukan yang sangat baik. Mereka juga ada di sana apabila kami memerlukannya tetapi tidak mengganggu kami. Sempurna!

Baca Juga  9 Kedai Chinese Food Greentown

Yang paling penting, makanan kami sungguh luar biasa. Kami memilih menu degustasi dan sangat berpuas hati. Menu degustasi menawarkan pilihan chef, jadi tidak ada menu resmi, tetapi anda boleh berkongsi keutamaan anda untuk hidangan sayur-sayuran atau daging, dan lain-lain. Waktu penyajian setiap hidangan adalah begitu sempurna. Pasukan ini juga menjelaskan dengan baik bagaimana setiap hidangan disediakan dan sentiasa memeriksa keadaan kami. Kami memilih sebotol sake, tetapi mereka juga menawarkan padanan minuman untuk setiap hidangan.

Kami datang jauh untuk mencuba tempat ini dan akan melakukannya lagi dalam sekelip mata! Terima kasih Zitz Sum atas malam yang hebat!

Zitz Sum
  • Alamat:396 Alhambra Cir Suite 155, Coral Gables, FL 33134
  • Waktu Operasi:Isnin: Tutup, Selasa-Sabtu: 6:00 – 10:00 Petang, Ahad: Tutup
  • Nombor Telefon:+17864096920

5. Number 1 Chinese Restaurant

Restoran Cina Number 1 adalah pilihan yang baik. Menu yang wajib dicuba termasuklah Mongolian beef, lo mein, dan beef and broccoli. Pelanggan yang lain juga mengesyorkan hidangan-hidangan ini. Saya suka sajian Hunan beef dengan sayur-sayuran campuran, tetapi sukar untuk menemui restoran yang menyediakannya dengan sos yang sedap.

Saus yang sedap, porsi besar, dan kualiti makanan yang konsisten menjadikan Restoran Cina Number 1 sebagai yang terbaik di Virginia Beach.

Number 1 Chinese Restaurant
  • Alamat:2029 Lynnhaven Pkwy #250, Virginia Beach, VA 23456
  • Waktu Operasi:Isnin-Khamis: 11:00 Pagi – 10:30 Petang, Jumaat-Sabtu: 11:00 Pagi – 11:00 Petang, Ahad: 12:00 – 10:30 Petang
  • Nombor Telefon:+17574161888

6. Golden Palace Restaurant

Golden Palace Restaurant adalah restoran terbaik untuk makanan Cina di kawasan ini. Mereka selalu menggunakan bahan-bahan segar dan setiap hidangan dibuat mengikut pesanan. Menu yang wajib dicuba di sini ialah udang dengan broccoli. Saya telah datang ke sini selama bertahun-tahun dan belum pernah kecewa. LEE adalah seorang yang sungguh hebat. Hidangan spesial makan tengahari yang saya pesan sangat pedas dan memuaskan. Keluarga saya akan pergi untuk makan malam minggu ini. Sila pesan dari sini! Terbaik! Walaupun belum pernah makan di dalam restoran ini, tetapi pesanan telefon dan pengambilan makanan sentiasa diterima. Saya juga sangat suka scallion cake.

Golden Palace Restaurant
  • Alamat:1450 Capitol Tr, Newark, DE 19711
  • Waktu Operasi:Isnin: 11:00 Pagi – 9:00 Petang, Selasa: Tutup, Rabu-Sabtu: 11:00 Pagi – 9:00 Petang, Ahad: 12:00 – 9:00 Petang
  • Nombor Telefon:+13024561100

7. China Gourmet (We Deliver Food)

China Gourmet (Kami Penghantar Makanan) adalah sebuah restoran yang bersih dan menyediakan perkhidmatan yang pantas. Menu yang wajib untuk dicuba adalah nasi goreng dengan daging brokoli dan nasi goreng dengan udang dalam sos lobster. Kedua-duanya disertakan dengan roll telur babi. Saya juga mencuba sup wantan dan sangat sedap. Wantan paling sedap yang pernah saya cuba.

China Gourmet (We Deliver Food)
  • Alamat:10036 University Blvd, Orlando, FL 32817
  • Waktu Operasi:Isnin: Tutup, Selasa-Khamis: 11:00 Pagi – 10:00 Petang, Jumaat-Sabtu: 11:00 Pagi – 11:00 Petang, Ahad: 12:00 – 10:00 Petang
  • Nombor Telefon:+14076720099

8. Panda Express

Panda Express di Lakewood Ranch baru dibuka. Karyawan sangat ramah dan memesan serta membayar makanan dengan mudah. Yang perlu diperbaiki adalah menjaga meja tetap bersih dan lantai tetap disapu. Tempat ini memiliki suasana yang modern dan estetik. Lokasi ini juga memiliki drive-thru yang nyaman. Drew di akhir antrian memberikan pelayanan pelanggan yang luar biasa dengan mengambil cangkir teman saya dan jatuh. Semua orang tampak senang dan dalam suasana yang menyenangkan. Restoran cepat saji ini menawarkan banyak pilihan dengan porsi yang besar dan pelayanan yang cepat dan ramah. Pengalaman secara keseluruhan adalah positif. Menu yang wajib dicoba: orange chicken.

Panda Express
  • Alamat:14525 State Road 70 E, Bradenton, FL 34202
  • Waktu Operasi:Isnin-Ahad: 10:00 Pagi – 10:00 Petang
  • Nombor Telefon:+19418676088

9. Chilli O Chilli 川域川

Chilli O Chilli adalah restoran dengan makanan dan perkhidmatan yang menakjubkan. Menu yang wajib dicuba adalah “Mongolian beef” yang lembut dan meleleh di dalam mulut, “dumplings in chill sauce” yang kedua terbaik. Terdapat juga pilihan yang baik untuk vegetarian. Staf yang sangat baik dan mesra. Makanan yang sangat sedap dan sesuai dengan apa yang tertera di dalam menu mereka. Restoran ini jauh lebih baik daripada restoran Cina yang biasa. Kegemaran saya adalah “fried chicken with chili peppers” yang serupa dengan ayam popcorn yang berperisa pedas. “Mopu tofu” juga enak, tetapi ia mempunyai konsistensi seperti telur dadar. “Fried rice sticks” adalah okey. Tempat ini bersih dan kemas. Pinggan-pinggan yang besar dan boleh dikongsi bersama dengan mudah. Kami datang pada pukul 8 malam pada hari Ahad dan duduk dengan segera kerana tak terlalu ramai. Kami memesan “boiled fish with spicy sauce”, “deep fried chicken dried pot with deep fried tofu”, dan 2 nasi. Semuanya sedap! Jika anda pernah mencuba makanan Szechuan sebelum ini, tempat ini pasti memuaskan (atau sekurang-kurangnya begitulah bagi kami). Perhatikan, hidangan-hidangan di sini sangat banyak. Sebenarnya, kami hanya perlu memesan 1 hidangan dan berkongsi, tetapi kami membawa baki makanan itu pulang. Terlalu sedap untuk dibuang! Saya pasti mengesyorkan dan kami akan datang lagi untuk mencuba makanan lain!

Baca Juga  15 Kedai Chinese Food In Klang
Chilli O Chilli 川域川
  • Alamat:16860 Southcenter Pkwy, Tukwila, WA 98188
  • Waktu Operasi:Isnin-Khamis: 11:00 Pagi – 9:00 Petang, Jumaat-Sabtu: 11:00 Pagi – 10:00 Petang, Ahad: 11:00 Pagi – 9:00 Petang
  • Nombor Telefon:+12532772386

10. Oriental Cafe

Cafe Oriental sememangnya tempat makan terbaik dalam kawasan. Hidangan mereka mempunyai saiz hidangan yang mengenyangkan dan sangat lazat. Perkhidmatan yang diberikan juga hebat. Terima kasih kerana menyediakan hidangan Cina yang hebat dengan nilai yang terbaik kepada komuniti setempat. Kami sudah datang ke restoran ini selama bertahun-tahun. Walaupun kami telah berpindah ke Arlington, kami masih akan datang ke sini untuk makan sebanyak yang kami boleh. Makanan di sini sedap dan saiz hidangan serta harga yang ditawarkan sangat berbaloi. Pemilik restoran ini juga orang-orang yang hebat dan telah menjaga restoran ini dengan baik sepanjang masa. Mengambil makanan Cina yang paling sedap di kawasan Merrifield! Menu yang wajib dicuba ialah makanan Cina takeout mereka.

Oriental Cafe
  • Alamat:8558A Lee Hwy # A, Fairfax, VA 22031
  • Waktu Operasi:Isnin-Jumaat: 11:00 Pagi – 9:00 Petang, Sabtu: 12:00 – 9:00 Petang, Ahad: 11:00 Pagi – 9:00 Petang
  • Nombor Telefon:+17035735888

11. Yokuji Asian Restaurant

Yokuji Asian Restaurant adalah sebuah restoran Asia yang sangat baik. Menu yang wajib dicuba adalah ayam habaich dengan mi dan mi Singapore. Pesanan penghantaran yang kedua sama baiknya dengan yang pertama. 5 bintang! Donat goreng juga harus dicuba, sedap! Pemiliknya sangat bersahabat dan selalu menyambut dengan senyuman. Restoran ini buka lewat malam, sempurna untuk makanan lewat malam. Porsi makanannya sangat besar. Saya selalu merasa kenyang. Saya biasanya pesan tulang rusuk tanpa tulang dengan saus bawang putih, rasanya sempurna setiap kali. Jika Anda suka pedas, jangan ragu untuk meminta “ekstra, ekstra pedas”. Percayalah, ini sepadan!

Perlu dicatat bahwa hanya ada satu meja untuk layanan makan di tempat. Namun, makanannya begitu baik sehingga layak dibawa pulang atau mencari tempat terdekat untuk menikmatinya. Secara keseluruhan, saya sangat merekomendasikan tempat ini untuk makanan Tiongkok yang enak dan suasana yang bersahabat. Makanannya sangat enak! Saya pesan Lo Mein daging sapi, sup Wonton, dan nasi goreng dengan udang ekstra. Sempurna! Terima kasih banyak kepada orang itu. Saya pasti akan kembali!

Yokuji Asian Restaurant
  • Alamat:1770 N Tamiami Trail, Sarasota, FL 34234
  • Waktu Operasi:Isnin: 4:00 – 10:00 Petang, Selasa-Sabtu: 11:00 Pagi – 10:00 Petang, Ahad: 4:00 – 10:00 Petang
  • Nombor Telefon:+19413300041

12. Ming Kitchen

Ming Kitchen adalah restoran masakan yang wajib dicuba. Makanan mereka memang sedap dan bermacam-macam hidangan laut dan sayur yang enak. Hidangan yang harus dicuba antaranya sup mee dan ayam goreng. Harga makanan mereka juga berpatutan. Bagi mengelakkan masa menunggu yang lama, pastikan untuk menghubungi mereka sekurang-kurangnya 30 minit sebelum tiba di restoran.

Ming Kitchen
  • Alamat:150 Salem Church Rd, Newark, DE 19713
  • Waktu Operasi:Isnin: 11:00 Pagi – 10:00 Petang, Selasa: Tutup, Rabu-Khamis: 11:00 Pagi – 10:00 Petang, Jumaat-Sabtu: 11:00 Pagi – 10:30 Petang, Ahad: 3:30 – 9:00 Petang
  • Nombor Telefon:+13022928889

13. Great Wall Chinese Food

Great Wall Chinese Food mempunyai menu yang wajib dicuba seperti sayap madu, nasi goreng, dan daging lembu dengan brokoli. Makanan di sini sangat enak dan memuaskan. Pelayanan restoran ini juga baik. Namun, ada pengalaman buruk di mana pesanan online mengambil waktu lama dan keadaan makanan tidak memuaskan. Oleh itu, disarankan untuk tidak mencuba restoran ini.

Great Wall Chinese Food
  • Alamat:1620 Cedar Rd #107, Chesapeake, VA 23322
  • Waktu Operasi:Isnin: 11:00 Pagi – 10:00 Petang, Selasa: Tutup, Rabu-Khamis: 11:00 Pagi – 10:00 Petang, Jumaat-Sabtu: 11:00 Pagi – 10:30 Petang, Ahad: 11:30 Pagi – 10:00 Petang
  • Nombor Telefon:+17575496588

14. New Number One – Newark

New Number One – Newark mempunyai hidangan Cina yang sedap dan wajib dicuba. Combo platter general tsos dan daging teriyaki sangat sedap dan memukau. Mereka mengalahkan semua tempat Cina di Maryland! Grubhub juga menghantar makanan dari sini ke Maryland. Kami sentiasa memesan Cina daripada New No. 1 Chinese. Ia adalah tempat terbaik untuk makanan Cina di Newark! Sentiasa panas dan mempunyai rasa yang menakjubkan. Jika anda mengidamkan makanan Cina, anda tidak boleh tempah di tempat lain! Kita gemar udang bawang putih, ayam masam manis, dan ayam szechuan. Dan crab rangoon sangat sedap. Pekerja di sini juga sangat menyenangkan dan memeriksa pesanan kami. Menemui makanan Cina yang sangat sedap (tahap tinggi?) di Newark adalah sukar. Mengejutkan, kerana terdapat populasi pelajar Cina yang besar di sini. Saya telah membeli “Every Grain of Rice” dan sekarang boleh membuat makanan Cina sedap di rumah dengan bahan-bahan berkualiti tinggi yang saya suka.

New Number One - Newark
  • Alamat:417 New London Rd, Newark, DE 19711
  • Waktu Operasi:Isnin-Sabtu: 11:00 Pagi – 9:30 Petang, Ahad: 12:00 – 9:00 Petang
  • Nombor Telefon:+13023680411

15. Tasty Wok

Tasty Wok adalah sebuah restoran yang menyajikan hidangan Cina/Cina Amerika yang sedap. Hidangan yang wajib dicuba termasuk iga garam dan lada serta mi jalanan Singapura. Makanan mereka segar dan enak. Restoran ini adalah tempat yang baik untuk makan tanpa hiasan yang berlebihan. Staf yang menguruskan kami sangat perhatian. Saya mencuba udang kenari dan bebek panggang. Sedap, tetapi bebeknya bukan citarasa saya. Saya juga mencuba dumpling goreng yang sedap. Secara keseluruhan, saya dengan senang hati akan kembali untuk mencuba lagi. Saya mungkin akan mencuba bawa pulang juga. Kami datang pada bulan Februari dan makan di sini 3 kali. Kami kembali pada bulan November dan tidak sabar untuk mencuba bebek dan babi lagi. Kami juga menambahkan cumi dan udang garam dan lada yang habis dengan cepat. Kami juga menikmati sup kastanye air dan ikan yang terasa sehat dan ringan. Saya sangat mengesyorkan restoran ini.

Tasty Wok
  • Alamat:1237 E Colonial Dr, Orlando, FL 32803
  • Waktu Operasi:Isnin-Ahad: 10:30 Pagi – 9:00 Petang
  • Nombor Telefon:+16892203119

5 BEST Chinese Food Near University Malaya:

  • Hong Kong Alley Kitchen
  • He Sheng
  • Dim Sum Kitchen
  • Zitz Sum
  • Number 1 Chinese Restaurant

Leave a Comment