3 Kedai Makan Tengahari Di Serian

Lapar giler weh! Dah tengahari ni, mesti korang peluang rasa makanan sedap kat Serian Malaysia. Sini memang terkenal dengan hidangan yang membuat lidah tergigit-gigit. Nak tak nak, kena la try makanan lokal yang tak boleh nak dipandang ringan. Macam-macam ada, dari nasi goreng kampung yang lemak-lemak manja, mee kolok yang sedap hingga menjilat jari, sampai la ke roti kahwin yang mantap sedapnya. Tak kira la korang suka masakan pedas, masin atau manis, Serian Malaysia memang ada semua. Jadi, jom kita explore makan tengahari kat sini untuk nikmati kelezatan dan kesedapan makanan yang best gila ni!

Makan Tengahari Di Serian

Kunjungi artikel “3 tempat Makan Tengahari Di Serian Malaysia” untuk menikmati hidangan lezat dalam suasana yang santai!

1. Restoran AVS Sdn. Bhd.

Semak Restoran AVS Sdn. Bhd. untuk makanan dan minuman terbaik: briyani kambing, roti canai best dan roti canai sedap. Setiap kali di Serian, jangan lupa makan di kedai ini!

  • Alamat:Unnamed Road, Bandar Serian, 94700 Serian, Sarawak, Malaysia
  • Waktu Operasi:Isnin-Ahad: 7:00 Pagi – 6:00 Petang
  • Nombor Telefon:None

2. DC BISTRO

DC Bistro is a must-visit restaurant for Manchester United fans, as the legendary SAF is often there. The delicious food includes carbonara spaghetti, pork chops, and grilled fresh water prawns that make your mouth water. The restaurant has a warm and welcoming ambiance, perfect for celebrating special occasions like birthdays with loved ones. It’s also a great place to hang out with friends, whether for a bachelor night out or simply to enjoy each other’s company and share lots of laughter. Give it a try!

  • Alamat:Bandar Serian, 94700 Serian, Sarawak, Malaysia
  • Waktu Operasi:No operating hours available
  • Nombor Telefon:None

3. Non Halal Night Food Market

Pasar malam Non Halal menawarkan banyak makanan unggulan. Pengalaman para juru masak di sini tidak diragukan lagi. Mereka juga tahu selera pelanggan mereka. Setiap hidangan bisa disesuaikan dengan selera.

  • Alamat:Bandar Serian, 94700 Serian, Sarawak, Malaysia
  • Waktu Operasi:No operating hours available
  • Nombor Telefon:None

5 BEST Tempat Makan Tengahari Di Serian:

  • Restoran AVS Sdn. Bhd.
  • DC BISTRO
  • Non Halal Night Food Market
Baca Juga  10 Kedai Makan Tengahari Di Batu Berendam

Leave a Comment