3 Kedai Makan Tengahari Di Daro

Hai semua! Hari ni, aku nak cerita pasal pengalaman aku makan tengahari kat Daro Malaysia. Jangan risau, aku tak cerita dalam Bahasa Baku, tapi bahasa santai je. Siapa yang tak suka makan-makan, kan? So, aku decide nak pergi Daro Malaysia sebab aku dah lama dengar khabar-khabar baik pasal makanan di sana. Aku excited sangat sebab memang tengahari tu lapar gila! Aku tak sabar nak rasa hidangan ala Malaysia dengan perasaan ala-ala rumah sendiri. So, baca lah artikel ni kalau kau nak tahu pengalaman aku makan tengahari di Daro Malaysia yang memang sedap gila!

Makan Tengahari Di Daro

Keasyikan berkeliling Daro Malaysia sambil menikmati hidangan lezat di 3 tempat makan tengahari yang wajib dicuba!

1. Warung Pak Aji

Warung Pak Aji adalah tempat yang sesuai untuk makan dan minum. Menu yang ditawarkan adalah pilihan yang baik untuk dicuba. Makanan yang murah tetapi tetap lazat dan memenuhi citarasa pelanggan. Warung ini juga merupakan tempat yang selesa untuk lepak tetapi perkhidmatan mungkin sedikit perlahan dan memerlukan sedikit masa untuk menunggu. Tempat yang nyaman untuk bersantap.

  • Alamat:Daro, Sarawak, Malaysia
  • Waktu Operasi:No operating hours available
  • Nombor Telefon:None

2. Daro Food Court

Daro Food Court adalah tempat yang sangat baik untuk makan tengah hari. Mereka menawarkan nasi lemak dan roti canai yang disyorkan. Terdapat pelbagai pilihan menu yang menarik.

  • Alamat:GC6J+6F, Daro, Sarawak, Malaysia
  • Waktu Operasi:Isnin-Ahad: Buka 24 jAM
  • Nombor Telefon:+6084823185

3. Keluarga Kopitiam

Keluarga Kopitiam, restoran klasik di Malaysia, menawarkan hidangan dan minuman autentik. Nasi lemak, roti canai, kaya toast, teh tarik, kopi-O dan Mee Goreng adalah antara yang terbaik. Cita rasa yang luar biasa!

  • Alamat:Daro, Sarawak, Malaysia
  • Waktu Operasi:Isnin-Ahad: 8:00 Pagi – 8:00 Petang
  • Nombor Telefon:+60195651094

5 BEST Tempat Makan Tengahari Di Daro:

  • Warung Pak Aji
  • Daro Food Court
  • Keluarga Kopitiam
Baca Juga  10 Kedai Makan Tengahari Di Kuala Krai

Leave a Comment